Ubicació i contacte

Despatx del Consell d'Estudiants

 

Edifici Jovellanos
Ctra. de Valldemossa, km 7.5. Palma

Horari (concertar cita per correu)

Localització Edifici Jovellanos

Sugerències i peticions

  • Bústies físiques: hi ha una bústia a cada edifici (pròximament).
  • Adreça electrònica: consell.estudiants@uib.cat
  • Xarxes socials: Podeu seguir els avanços dels projectes i altres notícies que vos afectin a través de Facebook i Twitter (@CdEstudiants). També trobareu informació privilegiada per concursos i sortejos!

Contacta amb la UIB

Faci clic a la imatge per obtenir el text
*
(*) Els camps marcats són obligatoris

 

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb l'esmentada finalitat i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició quant a les dades facilitades, per exercir els quals us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció del responsable de seguretat, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat dels fitxers.