Escoltar

Membres de la comissió permanent

Pedro Martínez Dopico - President

Doble grau de Matemàtiques i Enginyeria Telemàtica

Som Pedro Martínez Dopico. Tinc 21 anys i som alumne del doble grau de Matemàtiques i Enginyeria Telemàtica.

Aprendre a presidir el Consell d’Estudiants requereix molta dedicació diària, una funció que, per sort, exercesc amb el suport i ajuda d’un magnífic equip, del qual només tinc paraules d'agraïment i orgull, i sé que, de la mateixa forma que ells poden comptar amb mi, jo també sempre els tinc a disposició.

Amb molt d’esforç i afecte, faig política universitària en representació de tots els estudiants. Tinc aquesta funció després d’haver-me presentat com a candidat de la primera marca electoral transversal que ha guanyat unes eleccions de les associacions d'estudiants partidistes que fins ara havien alternat en la direcció dels òrgans de representació estudiantils.

Per sobre de tot, em dec al programa electoral amb el qual ens presentàrem, i el meu compromís amb els universitaris és advocar per modernitzar i millorar les nostres etapes universitàries, basant-nos en la ferma idea de ser útils a tota la comunitat: escoltant i gestionant, com no podria ser d'una altra manera, de manera cristal·lina i eficient.

Personalment, m'apassionen els reptes i estic convinçut que amb molta empenta, cor i valentia tindrem l'oportunitat de demostrar que podem fer les coses més bé que com ho han fet els qui no passen de les paraules als fets. Ens toca treballar amb confiança, però sense confiar-nos. Per nosaltres sempre és millor començar pel que ens uneix i sense perdre de vista que el que veritablement ens fa més grans és aquesta capacitat del que, junts, podem arribar a aconseguir.

Tots units per una mateixa veu!